Vic, una ciutat on viure i gaudir

Vic és una ciutat molt dinàmica social i culturalment, amb un enorme patrimoni històric i envoltada d’un preciós entorn natural. Un lloc on podràs formar-te alhora que gaudeixes de nombroses propostes d'oci

On som?

La ciutat de Vic està situada al bell mig d'una plana que porta el seu nom, i del territori que constitueix la comarca d'Osona. Osona es localitza a la zona central de Catalunya, a pocs quilòmetres de la frontera francesa i a menys de 70 km de Barcelona i Girona. Té 1.191 km2 i 153.200 habitants, repartits en 51 municipis. 

Com arribar-hi?

En avió

Es pot arribar a Vic des de l'aeroport de Girona o bé des de l'aeroport de Barcelona.

En tren

A través de la línia de rodalies que enllaça Vic i Barcelona es pot accedir a les línies internacionals. L'estació de tren de Vic es troba molt a prop del centre de la ciutat.

Per carretera

Vic està molt ben connectada per carretera: les principals vies de comunicació són l'autovia C -17 que enllaça amb Barcelona, l'Eix transversal (C-25) que enllaça amb Girona i Lleida i l'Eix Vic-Olot pel túnel de Bracons que enllaça les comarques d'Osona i la Garrotxa. A més del cotxe, també hi podeu arribar còmodament en autocar. L'empresa Sagalés enllaça Vic i Barcelona i es pot connectar amb el servei de transport internacional que passa per Barcelona; el lloc d'arribada és a l'Estació d'Autobusos de Vic.

Més informació

Ajuntament de Vic

Turisme de Vic