Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Susanna Vilaseca és la nova Cap d'Estudis del CHV

La ginecòloga Susanna Vilaseca Giralt és, des d'aquest mes de novembre, la nova Cap d'Estudis del Consorci Hospitalari de Vic. L'any 2003, la Dra. Vilaseca va finalitzar la seva formació MIR en l'especialitat de Ginecologia i Obstetrícia i, al desembre del mateix any, es va incorporar a l'equip del CHV.

A partir del 2005, es va implicar en la docència de metges especialistes en formació i de llevadores internes residents i va assumir la tutoria de rotació dels estudiants de Medicina dins del servei de Ginecologia i Obstetrícia. En el període 2011-14, va ser responsable de rotació dels residents de Medicina Familiar i Comunitària i, des del 2015 i fins l'actualitat, és la tutora dels residents de Ginecologia.

Al 2015, es va incorporar com a vocal en la comissió de docència del CHV i s'ha format en Metodologia docent i en Planificació i Organització de recursos docents. La seva participació en diferents unitats interdisciplinars del Consorci ratifica el seu caràcter col·laboratiu i de fàcil relació i interacció.

Vilaseca continuarà avançant en la millora qualitativa de la docència al Consorci Hospitalari de Vic, una tasca que desenvolupava des del 2011 com a cap d’estudis la Dra. Maria Viñolas.