Actualitat

amb categoria "Activitat residents"

Activitat residents |

Aina Maria Oliver, R3 de Psicologia, nova doctoranda de salut mental

La nostra resident de Psicologia, ha presentat a l'Escola de Doctorat de la UVic-UCC, el seu projecte formant part dels Triplets Femenins  -és a dir, equips de recerca formats exclusivament per dones que lideren projectes de doctorat industrial i formats per una doctoranda, una directora de tesi i una representant de l'empresa on es fa el doctorat. 

Activitat residents |

10 raons per escollir el CHV-FHSC per la teva formació!

Després d'haver superat les proves MIR, IIR, PIR i FIR, ára és el moment de triar la teva pròpia plaça! Si encara tens dubtes sobre quina especialitat seleccionar o en quin centre realitzar la formació sanitària especialitzada, et deixem 10 raons de perquè escollir el CHV-FHSC per formar-te i ser part de la nostra magnífica família!

Activitat residents |

Tot a punt per a la incorporació dels nous residents

Des d'aquest dimarts, l'Hospital Universitari de Vic celebra les jornades d'acollida dels nous metges, infermeres, psicòlogues i farmacèutiques internes residents que es formaran amb nosaltres com a especialistes. El dimecres 31 de maig, tancarem les jornades amb l'acte institucional de benvinguda, obert a tots els professionals del CHV i la FHSC.