Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

“Han estat quatre anys en els que m'he format molt bé”

La Lorena Serrano és una de les residents que acaba enguany la seva formació al Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Ara que finalitza la seva formació en Ginecologia i Obstetrícia al centre, ens explica com ha viscut la seva residència.

Com valores el teu pas pel CHV?

Ara que estic acabant ho valoro molt positivament. Penso que han sigut quatre anys on m'he format molt bé i acabo la residència ben preparada per afrontar el futur. Espero que el meu pas pel Consorci em permeti incorporar-me de la millor manera possible al món professional.

Què és el que més t'ha agradat de la teva formació?

Destacaria el fet d'haver pogut fer mans des del primer moment. Considero que en ser una especialitat molt quirúrgica, poder fer mans ja des del primer dia que aterres a sala de parts, tant al paritori com a quiròfan, ha estat un gran avantatge. D'altra banda, també m'he sentit molt ben acompanyada i he treballat molt a gust amb tot l'equip.

Què diries a algú que vulgui formar-se, com tu, en Ginecologia i Obstetrícia?

El més important que ha de saber és que l'especialitat és molt mèdica i molt quirúrgica, així que li ha d'agradar molt el quiròfan.

Des del Consorci Hospitalari de Vic et desitgem molta sort en el teu futur Lorena! Ha estat un plaer tenir-te entre nosaltres aquests quatre anys.