Actualitat ← Altres notícies

Jornades i cursos |

Xavier Ferràs inaugurarà el Curs acadèmic 2016-2017

L'expert en innovació i emprenedoria, i actual degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, el Dr. Xavier Ferràs Hernández, serà l'encarregat d'inaugurar, dijous 6 d'octubre a les 13:00 h, el Curs acadèmic 2016-2017 del Consorci Hospitalari de Vic. Ho farà amb la conferència magistral "Innovació: reptes globals, locals i organitzatius", que tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

Xavier Ferràs és doctor en Administració d'Empreses, MBA per ESADE i enginyer superior de Telecomunicacions. Abans d'ocupar la seva actual responsabilitat a la UVic, va ser director fins al 2012 del Centre d'Innovació Empresarial d'ACC1Ó (l'Agència Catalana de Competitivitat), director de Desenvolupament Empresarial del CIDEM i coordinador del primer Pla Estratègic d'Innovació de la Generalitat de Catalunya, entre altres.

El Curs acadèmic 2016-2017 es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic. Per això, a més del Consorci Hospitalari de Vic, l'acte comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu, la Universitat de Vic, l'Ajuntament de Vic i el Servei Català de la Salut.

Al final de l'acte, es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci a les 'Millors publicacions' i a la 'Millor comunicació' realitzades pels professionals durant el 2015, i s'homenatjarà als que han obtingut el grau de Doctor.