Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

15 residents completen la seva formació com a especialistes a Osona

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit l'acte en reconeixement als metges, farmacèutics i infermeres que han finalitzat el seu període formatiu com a especialistes als centres del Consorci Hospitalari de Vic.

Després de passar entre 2 i 5 anys de formació, segons la seva especialitat, un total de 15 residents formats al Consorci Hospitalari de Vic finalitzen aquest mes de maig l'etapa docent per convertir-se en professionals acreditats en les seves respectives especialitats. Aquest migdia, s'ha celebrat a l'Hospital Universitari de Vic un acte per donar-los un merescut comiat i per reconèixer la tasca realitzada, tant per aquests residents, com pels seus tutors i les desenes de professionals que han participat en la seva formació.

En concret, finalitzen la seva formació un metge de Medicina Interna i una cirurgiana ortopèdica i traumatòloga (especialitats que requereixen 5 anys de formació), dues geriatres, una psiquiatra i una farmacèutica d'anàlisis clíniques (especialitats de 4 anys); i dues infermeres llevadores (especialitat de 2 anys). Així mateix, també completen la seva residència 7 especialistes en Medicina Familiar i Comunitària de la Unitat Docent de la Catalunya Central que s'han format en col·laboració entre el CHV i els centres d'atenció primària de l'ICS a Manlleu (3) i a Santa Eugènia de Berga (3), i l'EAP Vic Sud (1).

Durant l'acte s'ha homenatjat un per un a cada resident, a qui els seus directors i tutors respectius han dedicat unes paraules sobre aquests anys d'aprenentatge que han passat al CHV i per encoratjar-los en aquesta nova etapa professional que comencen.

IIR · MIR · residents