Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

13 residents completen la seva formació com a especialistes a Osona

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit l'acte en reconeixement als metges i infermeres que han finalitzat el seu període formatiu com a especialistes als centres del Consorci Hospitalari de Vic

Després de passar entre 2 i 5 anys de formació, segons la seva especialitat, un total de 13 residents formats al Consorci Hospitalari de Vic finalitzen aquest mes de maig l'etapa docent per convertir-se en professionals en les seves respectives especialitats. Aquest migdia, s'ha celebrat a l'Hospital Universitari de Vic un acte per donar-los un merescut comiat i per reconèixer la tasca realitzada, tant per aquests residents, com pels seus tutors i les desenes de professionals que han participat en la seva formació. 

En concret, finalitzen la seva formació una especialista de Medicina Interna, un de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i una de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu (especialitats que requereixen 5 anys de formació), una de Geriatria, una de Psiquiatria i un de Ginecologia i Obstetrícia (especialitats de 4 anys); i dues infermeres llevadores (especialitat de 2 anys). Així mateix, també completen la seva residència 3 especialistes en Medicina Familiar i Comunitària de la Unitat Docent de la Catalunya Central que s'han format en col·laboració entre el CHV i els centres d'atenció primària de l'ICS a Manlleu i a Santa Eugènia de Berga, i l'EAP Vic Sud; i dues infermeres especialistes en atenció familiar i comunitària, també en col·laboració amb la Unitat Docent de la Catalunya Central. 

Durant l'acte s'ha homenatjat un per un a cada resident, a qui els seus directors i tutors respectius han dedicat unes paraules sobre aquests anys d'aprenentatge que han passat al CHV i per encoratjar-los en aquesta nova etapa professional que comencen. Per últim, dues de les especialistes que han completat la seva formació al CHV, també han dedicat unes paraules al centre i a tots els seus professionals "ens heu fet créixer com metges i com persones".

CHV · IIR · LLIR · MIR · residents