Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Els MIR 2016 vénen a conèixer el Consorci Hospitalari de Vic

Ahir, 6 d'abril, va tenir lloc la jornada de portes obertes per a futurs residents del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Durant la sessió, se'ls va explicar què és el Consorci i se'ls va presentar el nostre model de formació sanitària especialitzada. 

La primera part de la sessió va anar a càrrec de la cap d'estudis, Maria Viñolas, qui va donar la informació més genèrica sobre el CHV i la formació al centre. Entre d'altres, va explicar que en tractar-se d'un centre mitjà, tenim la possibilitat de personalitzar molt la formació dels residents. En el cas de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, per exemple, la nostra mida garanteix que els residents seran els únics en el moment de rotar pels diferents serveis, a diferència dels centres de tercer nivell on hi ha un nombre més gran de metges en formació.

Després, els tutors i actuals residents de les diferents especialitats van entrar més al detall responent tots aquells dubtes que tenien els futurs residents, sobretot respecte a l'organització de les guàrdies, les rotacions, el sou o la ciutat i les seves comunicacions. La majoria dels assistents estaven interessats a cursar l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària.