Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Els professionals del CHV orienten futurs MIR al COMB

El Col·legi de Metges de Barcelona ha organitzat enguany la cinquena edició de la jornada d'orientació MIR on residents, tutors i caps de servei de diferents hospitals informen sobre les particularitats de cada especialitat als futurs MIR. 

Aquesta cinquena edició de la jornada va tenir lloc el passat dijous 17 de març, i en ella van participar professionals del CHV de Ginecologia i Obstetrícia, Geriatria, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Interna, Psiquiatria i Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu.

La jornada consisteix en una jornada informal on els futurs MIR poden triar fins a quatre especialitats sobre les quals informar-se. Així, disposen de 30 minuts per parlar amb els professionals de cada especialitat. És una molt bona oportunitat per acabar de resoldre dubtes sobre les especialitats que agraden i també per conèixer diferents models. Un dels debats recurrents d'aquest tipus de trobada és al voltant dels avantatges i inconvenients de la formació en centres grans, mitjans o petits.

Durant la jornada del COMB, els nostres professionals van tenir l'oportunitat d'explicar el nostre model formatiu: molta pràctica, atenció personalitzada, proximitat, ABP... Si tu també el vols conèixer, t'esperem el proper 6 d'abril a l'Hospital Universitari de Vic a la jornada de portes obertes!