Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Neix el bloc dels residents

Aquest blog està dedicat a la formació sanitària especialitzada del Consorci Hospitalari de Vic i dirigit als residents, als futurs residents i a tots els interessats en conèixer l'activitat docent del Consorci.

Aquest blog està dedicat a la formació sanitària especialitzada del Consorci Hospitalari de Vic i dirigit a:

Als futurs residents, en aquest blog trobareu la informació que necessiteu per decidir-vos a fer la residència a Vic: programes docents, places, tutors... I us presentarem als que seran els vostres companys de residència.

Als residents, serà un espai de trobada per donar a conèixer la vostra activitat docent, assistencial i de recerca. I un lloc on donar resposta a les vostres inquietuds.

A aquells que estiguin interessats en conèixer l'activitat docent del Consorci, trobareu les novetats, els actes i sessions que realitzem i podreu conèixer de primera mà què fem i qui som.

L'objectiu final és compartir i les eines que ens ofereix internet permetent que la informació arribi a tothom, així que volem fer més accessible i interactiva l'actualitat de la docència.

Volem que aquest blog sigui un espai de trobada per a tots els professionals implicats ens els processos de formació d'especialistes en l'àmbit sanitari.

Us convidem a llegir-nos i fer-nos arribar els vostres comentaris o qüestions, de moment a través del correu electrònic i esperem que més endavant pugeu deixar els vostres comentaris directament al blog. La vostra ajuda és imprescindible!

Treballarem per proposar-vos temes diversos i interessants. I és que al Consorci Hospitalari de Vic tenim moltes coses per explicar.

Benvinguts!

Més informació