Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Celebrem la jornada de portes obertes per a futurs residents

Futurs especialistes en formació de Medicina, Infermeria, Psicologia i Farmàcia han assistit a la jornada de portes obertes del CHV, que ha tingut lloc aquest dimarts a l'Hospital Universitari de Vic en format presencial i virtual.

Les portes obertes per a futurs residents han permès als especialistes en formació conèixer de primera mà tant el model de formació sanitària especialitzada que oferim com les nostres instal·lacions.

La jornada presencial s'ha iniciat amb una intervenció de la cap d'estudis, Susanna Vilaseca, qui ha explicat detalladament el nostre model docent. A continuació, han pres la paraula representants de les unitats docents de l'ICS Catalunya Central i d'ACEBA per explicar la formació dels residents d'Atenció Familiar i Comunitària, en la qual col·laborem des del CHV en el marc de les rotacions hospitalàries.

Tot seguit, tutors i residents de les diverses especialitats han atès les consultes dels assistents en entrevistes personalitzades i els han acompanyat en una visita guiada per les instal·lacions de l'Hospital Universitari de Vic.

Els futurs residents que no han pogut assistir presencialment a la trobada han tingut la possibilitat de contactar directament amb residents i tutors a través de les diverses sales virtuals de cada especialitat que hem posat en marxa durant el matí.

Dinou places de formació sanitària especialitzada

En aquesta convocatòria de MIR, IIR, PIR i FIR 2023, comptem novament amb 19 places de formació sanitària especialitzada, a les quals se sumaran les que s'ofereixen en col·laboració amb les Unitats Docents Multiprofessionals d'Atenció Primària. Podeu consultar les places de cada especialitat que posem a la vostra disposició al portal de Residents del CHV.