Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

Us presentem els nous coordinadors de Medicina Familiar i Comunitària i el nou tutor de Psiquiatria

El Dr. Néker Gelacio Bejarano i la Dra. Anna Bullón són els nous coordinadors hospitalaris de Medicina Familiar i Comunitària i el Dr. Quintí Foguet s'incorpora a l'equip docent de l'especialitat de Psiquiatria i Salut Mental.

Dr. Néker Gelacio Bejarano Rivera, nou coordinador hospitalari de Medicina Familiar i Comunitària

És adjunt del Servei d'Urgències de l'Hospital Universitari de Vic des de l'any 2009 i responsable de la rotació dels MIR a Urgències. Fa gairebé quinze anys que forma part del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) de l'HUV. El Dr. Bejarano entoma aquesta nova responsabilitat amb "il·lusió", tot buscant "la competència professional amb l'aprenentatge autònom i l'adquisició progressiva d'habilitats" per part dels MIR.

Dra. Anna Bullón Chia, nova coordinadora hospitalària de Medicina Familiar i Comunitària

Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Anna Bullón ha exercit com a metgessa adjunta del Servei d'Urgències del Consorci Hospitalari de Vic durant més de 10 anys, del 2010 fins al 2021, i actualment realitza activitat assistencial en l'àmbit d'Hospitalització Domiciliària. Ambdues funcions li han permès tenir contacte amb totes les disciplines, adquirir una visió objectiva com a formadora de residents,  i mantenir una relació estreta amb els professionals de l'Atenció Primària. En tot aquest temps, ha compaginat l'activitat assistencial amb la investigació i la recerca, camp en el qual ha estat premiada amb la X Beca Investigació Osona - Agrupació de Ciències Mèdiques (2009) i la IV Beca Fundació Caixa de Manlleu en Ciències de la salut (2010), entre d'altres projectes de recerca realitzats durant aquests darrers anys.

Dr. Quintí Foguet Boreu, nou tutor de Psiquiatria

Llicenciat en Medicina i especialista en Medicina Familiar i Comunitària (2000) i Psiquiatria (2011), Quintí Foguet exerceix com a psiquiatre adjunt a la Unitat d'Aguts del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari de Vic. És Doctor en Salut Pública i Metodologia de la Recerca Biomèdica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Foguet compta amb una àmplia experiència docent; durant tres anys va ser professor associat a la Universitat de Girona i, des del 2017, ho és de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya.

Els Drs. Néker Gelacio Bejarano i Anna Bullón agafen el relleu del Dr. Quintí Foguet, qui ha estat coordinador hospitalari de Medicina Familiar i Comunitària des del març del 2020.