Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

Reforcem l’equip docent amb noves tutores per a sis especialitats

Pediatria i Anàlisis Clíniques s'estrenen aquesta convocatòria amb noves responsables docents, mentre les especialitats de Geriatria, Llevadores, Cirurgia General i COT amplien el nombre de tutors per seguir oferint una atenció propera i individualitzada als residents que es formen amb nosaltres. A continuació, us les presentem!

Pediatria i Anàlisis Clíniques s'estrenen aquesta convocatòria amb noves responsables docents, mentre les especialitats de Geriatria, Llevadores, Cirurgia General i COT amplien el nombre de tutors per seguir oferint una atenció propera i individualitzada als residents que es formen amb nosaltres. A continuació, us les presentem!

Dra. Maria Viñolas Tolosa. Nova tutora de Pediatria

La Dra. Viñolas és adjunta al Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari de Vic des del 2003 i està especialitzada en Gastroenterologia Infantil, Lactància Materna i Anquiloglòssia. Va ser Cap d'Estudis del CHV des del 2011 i fins al 2017 i actualment és la referent docent del centre per als estudiants de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC que hi realitzen les pràctiques.

Dra. Judit Serra Pladevall. Nova tutora d'Anàlisis Clíniques (FIR)

Farmacèutica especialista en Microbiologia clínica, està especialitzada en infeccions genitourinàries, malalties de transmissió sexual, epidemiologia molecular i resistències antimicrobianes vinculades a aquest tipus d'infecció. Compagina la seva tasca assistencial amb la docència i la recerca en el seu àmbit d'estudi.

Dra. Estel·la Trias Puertolas. Nova tutora de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Formada com a especialista a casa nostra, després d'una etapa a Manresa va tornar al CHV per desenvolupar la seva activitat en el marc de la patologia de genoll i la d'espatlla, entrant a formar part de la Unitat d'Espatlla l'any 2020. Rellevarà com a tutora de l'especialitat al Dr. Francesc Díaz Escriu.

Dra. Noemí Montes Ortega. Nova tutora de Cirurgia General i Aparell Digestiu

La Dra. Noemí Montes és metgessa adjunta del Servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu del CHV des de l'any 2019 i està subespecialitzada en cirurgia colorectal. Compartirà responsabilitat com a tutora de l'especialitat amb el Dr. Xavier de Castro Gutiérrez

Dres. Clàudia Roca Rabionet i Rosa M. Torres Allepuz. Noves tutores de Geriatria

La Dra. Clàudia Roca va ser resident de Geriatria del CHV i la FHSC del 2015 al 2019. Des d'aleshores, forma part de l'equip del Servei Territorial de Geriatria i Cures Pal·liatives d'Osona i el Ripollès com a professional de la Unitat Geriàtrica d'Aguts (UGA) de l'Hospital Universitari de Vic.

La Dra. Rosa M. Torres desenvolupa la seva activitat com a metgessa adjunta de Geriatria a Vic des de l'any 2009. Dins de la FHSC, ha treballat en diferents unitats com l'EAIA de Psicogeriatria, la Residència El Nadal i la Unitat de Convalescència de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. Ha assumit tasques d'atenció assistencial, docència i coordinació. És responsable de coordinar les sessions del servei de geriatria, té experiència en el maneig de les demències i ha desenvolupat expertesa en els darrers anys en relació a la planificació de decisions anticipades.

L'entrada de Clàudia Roca i Rosa M. Torres suposarà el relleu de les doctores Dina Barneto Soto i Anna Torné Coromina com a tutores de Geriatria. Compartiran la gestió dels tutors amb la Dra. Mariona Espaulella Ferrer.

Carmen Rivasés Lacruz. Nova tutora de llevadores

Del 2016 al 2018, Carmen Rivasés va especialitzar-se com a llevadora al CHV després d'haver cursat Infermeria a Saragossa, la seva ciutat natal. Va decidir quedar-se a Vic i des d'aleshores ha estat treballant a sala de parts. Ser tutora de residents és un nou projecte que comença amb motivació, il·lusió i amb ganes de poder col·laborar al pla formatiu i acompanyar les residents d'aquesta especialitat durant aquesta etapa. Rivasés serà tutora juntament amb Lucía de Frutos Cristóbal.

Desitgem tots els encerts a les noves tutores i agraïm la gran tasca docent que han dut a terme durant tots aquest anys els professionals que han deixat de ser-ho. Gràcies a la vostra entrega i dedicació formem cada any grans especialistes!