Actualitat ← Altres notícies

Jornades i cursos |

Celebrem la jornada de portes obertes per a futurs residents

Una quarantena de futurs residents d’especialitats de Medicina, Infermeria, Psicologia i Farmàcia han participat aquest dimarts, de manera presencial o virtual, a la jornada de portes obertes del CHV, que ha tingut lloc a l'Hospital Universitari de Vic.

Les portes obertes del Consorci Hospitalari de Vic han permès als futurs especialistes en formació conèixer de primera mà el model docent de Formació Sanitària Especialitzada del CHV i com són algunes de les instal·lacions on es formaran com a especialistes.

La jornada s'ha iniciat a les 13:00h amb una intervenció de la cap d'estudis, Susanna Vilaseca, qui ha explicat detalladament el nostre model docent i ha destacat la proximitat de tot l'equip de professionals del Consorci.

Seguidament, tutors de les diverses especialitats, juntament amb alguns residents, han realitzat entrevistes personalitzades i una visita guiada per les instal·lacions de l'Hospital Universitari de Vic.

Aquells futurs residents que no han pogut assistir a la sessió de benvinguda han pogut seguir la jornada de portes obertes a través de Zoom. Mitjançant aquesta plataforma, han pogut contactar amb residents i tutors a través de les diverses sales virtuals que hem obert per a cada especialitat.

En cas que no hàgiu pogut assistir a la jornada de portes obertes o que encara tingueu algun dubte, podeu contactar amb els nostres residents orientadors a través del següent enllaç.

Dinou places de formació sanitària especialitzada

Aquest 2022 comptem amb places de formació sanitària especialitzada en 7 especialitats mèdiques, 3 d'Infermeria, 1 de Psicologia i 1 de Farmàcia. Podeu consultar les especialitats i places a l'apartat 'Oferta de places' del Portal de Residents.