Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Una resident de Ginecologia i Obstetrícia participa en dos congressos nacionals

En aquests últims mesos, Cristina Celada ha participat en la 36a edició del Congrés de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia i al 33è Congrés de l'Associació Espanyola de Patologia Cervical i Colposcòpia.

La Dra. Cristina Celada Castro, resident de quart any de Ginecologia i Obstetrícia del CHV, ha assistit recentment a diversos congressos estatals per compartir coneixement sobre la seva especialitat. Al mes d'octubre, la Dra. Celada va assistir al Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO), que va tenir lloc a Múrcia, on va presentar dos pòsters sobre, per una banda, el càncer de mama en dones majors de 70 anys i, per l'altra, l'afectació de la fertilitat després de la cirurgia uterina. L'especialista en formació va disposar d'una inscripció gratuïta al congrés gràcies als bons resultats obtinguts en unes proves selectives realitzades en un curs d'anticoncepció de Bayer adreçat a R3 i R4 de l'especialitat.

A banda d'aquest congrés, la resident també va assistir al 33è Congrés de l'Associació Espanyola de Patologia Cervical i Colposcòpia, celebrat a Màlaga de l'11 al 13 de novembre. La Dra. Celada va enviar-hi un cas clínic, també en format pòster, sobre doble lesió vulvar, tractat durant la seva pràctica assistencial al CHV. L'especialista en formació va participar a la trobada gràcies a una de les 25 beques de casos clínics per a residents que l'associació atorga anualment. El pòster es pot consultar al web del Congrés (document 110).