Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

El resident de Geriatria Roberto Cortés participa a una sessió formativa sobre Cardiologia

Les sessions del curs de residents de Geriatria de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, un dels centres on es realitza la residència en aquesta especialitat, compten amb la participació dels especialistes en formació en l’exposició dels diversos temes. La d’aquest mes d’octubre, sobre insuficiència cardíaca, va anar a càrrec de la Dra. Helen Valenzuela, del Servei de Cardiologia, i va tenir el suport del Dr. Roberto Cortés, R2 de Geriatria, en l’exposició d’un cas clínic i una nova guia del maneig de la fibril·lació auricular.

El Dr. Roberto Cortés, resident de segon any de Geriatria al CHV, va participar dimecres en una sessió formativa sobre Cardiologia a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, amb l’exposició d’un cas clínic sobre els síndromes geriàtrics en les patologies cardíaques i la presentació de la darrera guia del maneig de la fibril·lació auricular. La sessió, que anava a càrrec de la Dra. Helen Valenzuela, del Servei de Cardiologia, va servir per repassar alguns dels aspectes més rellevants sobre la insuficiència cardíaca i altres patologies.

Les sessions del curs de residents de Geriatria de l’HUSC s’adrecen als residents d’aquesta especialitat i compten amb la seva participació en l’exposició dels diversos temes. La resta de professionals també hi poden participar per conèixer els avenços i coneixements recollits per part dels especialistes en formació.