Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

La resident de Geriatria Laura Ciero guanya una beca per assistir al congrés europeu de Medicina Geriàtrica

L'especialista en formació ha rebut una de les beques Vicenç Mercadé que atorga anualment la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG) amb l'estudi 'A periodic medication review in frail older people from a community with chronic kidney disease'.

La beca Vicenç Mercadé de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia està valorada en 1.000€ i permet cobrir la inscripció de les persones guanyadores al congrés European Union Geriatric Medicine Society, que celebrarà la seva 17ena edició de l'11 al 13 d'octubre de 2021 a Atenes (Grècia).

Un dels reconeixements d'enguany de la beca Vicenç Mercadé ha estat per la Dra. Laura Ciero, resident de Geriatria al CHV i la FHSC, qui podrà presentar al congrés europeu el seu estudi sobre medicació en persones fràgils amb malaltia renal crònica. Posteriorment, la Dra. Ciero també presentarà l'estudi a la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia.

En l'anterior edició de la beca, celebrada l'any 2019, un dels dos reconeixements realitzats -enguany han estat sis els treballs premiats- també va anar a parar a una resident de Geriatria de la comarca, la Dra. Maricelis Cruz.