Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Acte oficial de benvinguda als nous residents

Aquest dijous, 22 de juliol, es presentaran els nous metges i infermeres residents en un acte institucional a la Sala d'actes HUV.  La presentació, dirigida per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger, i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, tindrà lloc a les 14 h i estarà oberta als professionals del CHV i la FHSC. També es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç.

El Consorci Hospitalari de Vic ja ho té tot a punt per donar la benvinguda als futurs MIR, IIR i PIR que aquests dies inicien la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona.

Els nous residents, que passaran entre 2 i 5 anys formant-se en diferents especialitats al CHV, seran: 2 residents de Medicina Interna, 3 residents de Geriatria, 1 resident de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, 1 resident de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, 1 resident de Psiquiatria i Salut Mental, 1 resident de Psicologia Clínica i 3 residents LLIR.

Alhora, també s'incorporen metges i infermeres que es formaran com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària entre els centres d'atenció primària de la comarca i l'Hospital Universitari de Vic. Alguns d'ells estaran adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central, de l'Institut Català de la Salut, i els altres a ACEBA (que agrupa els CAP gestionats per entitats de base associativa).

El pròxim dijous 22 de juliol els donarem la benvinguda oficial en un acte institucional conduït per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger, i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca. La presentació també es podrà seguir en directe a través d'aquest enllaç.