Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Un resident fa una rotació externa a una unitat d’Ortogeriatria

El Dr. Jorge Morel va fer una immersió durant el seu quart any de residència en una unitat d'Ortogeriatria a través d'una estada a l'Hospital Universitari de la Ribera, a Alzira.

En els últims mesos de la seva residència en Geriatria a Osona, el Dr. Jorge Morel va aprofitar l'oportunitat de fer una rotació externa a un altre centre per ampliar la seva formació en el coneixement de l'Ortogeriatria, un àmbit especialitzat en el tractament de les fractures de maluc en pacients geriàtrics.

Per aprofundir en el maneig del pacient amb aquest tipus de fractures, el Dr. Morel va estar durant un mes a la Unitat d'Ortogeriatria de l'Hospital Universitari de la Ribera, a la localitat valenciana d'Alzira. Durant la rotació per aquest dispositiu, creat l'any 2013, va tenir l'oportunitat de veure de primera mà com tracten a la unitat els pacients amb fractura de maluc per evitar-los complicacions derivades de la lesió i disminuir tant l'estada hospitalària com la mortalitat. A la unitat, també va conèixer com apliquen els seus professionals el treball multidisciplinari en els pacients, des que arriben a Urgències fins al seguiment posterior a l'alta i els circuits d'atenció durant l'ingrés.