Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

Cinc nominacions als premis Hospitals TOP20

El Consorci Hospitalari de Vic ha estat nominat en fins a cinc categories en l'edició 2015 dels Premis Hospitals TOP 20: en la de millor Gestió hospitalària global i en les àrees clíniques de Sistema Nerviós, Cor, Musculoesquelètic i Atenció al Pacient Crític.

Només quatre centres de tot l'Estat han estat nominats en tantes categories. Els resultats del certamen, en el que enguany hi participen 155 hospitals, es donaran a conèixer el proper 24 de novembre en un acte al Centre d'Art Reina Sofia de Madrid.

El programa Hospitals TOP 20 publica cada any la classificació dels 20 millors hospitals de l'Estat, a partir d'una anàlisi objectiva d'indicadors que en mesuren els resultats en paràmetres d'eficiència, qualitat, pràctica assistencial o gestió. Així mateix, valora 35 processos clínics per determinar quins hospitals obtenen millors resultats en un total de vuit àrees clíniques específiques.

En l'edició 2014, el CHV va ser guardonat amb el premi Hospitals TOP 20 com a millor centre en l'especialitat de "Sistema Nerviós", i fa dos anys ho va ser també en aquesta àrea, en la de Cardiologia i com a millor Gestió hospitalària global.