Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Una dotzena d'especialitats t'esperen al CHV

Escollir especialitat i hospital són els dos grans reptes als quals fa front un professional de la salut després de fer l'examen MIR, IIR o PIR. Per facilitar-te l'elecció, et presentem les dotze especialitats que t'oferim al Consorci Hospitalari de Vic. Enguany, incorporem una plaça d’Infermeria en Salut Mental i dues en Infermeria Geriàtrica. 

Aquest 2021 comptem amb places a set especialitats mèdiques, que són:

En el cas que siguis infermer/a i hagis superat l'IIR, podràs formar-te al CHV en quatre especialitats:

Si ets psicòleg, al CHV et pots especialitzar en:

Al CHV som dispositiu hospitalari associat per a la formació de Medicina Familiar i Comunitària i d'Infermeria Familiar i Comunitària de les Unitats Docents de ICS Catalunya Central i d'ACEBA. Per això part de la seva formació com a metge o infermera resident la realitzen als nostres centres.

Els estàndards de capacitació docent que hem assolit ens han permès acreditar-nos en la formació d'infermeres de Geriatria i de Salut Mental i posar en marxa les Unitats Docents Multiprofessionals (UDM) d'aquestes dues especialitats. Per això, enguany per primera vegada, els infermers i infermeres interessats en Salut Mental i Geriatria també podreu formar-vos al CHV, ja que disposeu d'una plaça en Infermeria en Salut Mental i dues en Infermeria Geriàtrica. Si t'incorpores al nostre equip com a especialista en formació tindràs com a centres de referència Osona Salut Mental, l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i l’Hospital Universiari de la Santa Creu de Vic.