Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Seguim l’acte de benvinguda als residents de l’ICS Catalunya Central

La Unitat Docent de l'ICS Catalunya Central va celebrar el dimecres 16 de desembre l'acte virtual de benvinguda als residents d'Atenció Familiar i Comunitària que han començat la seva formació sanitària especialitzada aquest 2020. Els residents de família que estan rotant per l'Hospital Universitari de Vic van poder seguir les diverses ponències des de la sala d'actes del centre hospitalari.

Amb motiu de les mesures de prevenció de contagis, l'ICS Catalunya Central va celebrar el seu acte habitual de benvinguda de forma virtual. Durant l'acte, els nous residents van conèixer l'experiència de la directora del CAP Manlleu, Sara Sanchez, qui va començar sent resident a la comarca -amb les respectives rotacions a l'HUV- i hi ha continuat, assumint entre d'altres el paper de coordinadora docent al centre manlleuenc.

L'acollida també va comptar amb les intervencions del cap d'estudis de la Unitat Docent, Joan Deniel, la gerent territorial, Anna Forcada, i el director de Recursos Economicofinancers, de Persones i de Suport de l'ICS Catalunya Central, Vicenç Fenollar.