Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Què destaquen els tutors dels seus residents?

Els residents del Consorci Hospitalari de Vic formen part de l'equip des del primer dia i estableixen un vincle professional i personal molt fort amb tots els companys que els acompanyen durant la seva etapa formativa. Per això, en el comiat de la darrera promoció de nous especialistes, els seus tutors van voler dedicar-los unes paraules.

La proximitat en el tracte, les dimensions del centre i el model formatiu individualitzat, flexible i proper del CHV faciliten als nostres residents l'adquisició progressiva de competències i, alhora, una integració efectiva i còmoda en els equips de treball de cada servei assistencial. Els tutors, que supervisen el seu aprenentatge, els acompanyen durant tot aquest període i hi estableixen un lligam molt fort.

Al mes de maig, amb motiu del comiat dels 19 residents que acabaven la seva formació sanitària especialitzada, els tutors i coordinadors de les diverses especialitats docents del CHV van agrair amb els següents missatges la dedicació demostrada per cada resident i els van desitjar molta sort en la seva nova etapa professional.