Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Georgina Sàrries: “Operem molt, a R1 ja comences amb fèmurs i progressivament vas fent operacions més complexes”

Fa cinc anys, la Dra. Georgina Sàrries va acabar el MIR i va fer front a una de les eleccions decisives de la seva formació: quina especialitat volia fer i a on. Entre les opcions disponibles, va triar Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia al CHV. Aquest any ha acabat la seva residència, coneixem com ha viscut la seva estada amb nosaltres.

Des que va arribar al CHV, la resident Georgina Sàrries ha tingut l'oportunitat d'atendre pacients en totes les àrees de l'hospital on Traumatologia té un paper preponderant: a l'Àrea Quirúrgica, a hospitalització d'aguts, a atenció continuada a Urgències i a Consultes Externes. D'aquesta manera, i com afirma Sàrries, "les coses més habituals que un traumatòleg de base ha de saber les tens totes cobertes".

La mida de l'Hospital Universitari de Vic ha anat a favor del seu aprenentatge: "com hi ha pocs residents, tot el volum de feina és per a tu, o sigui que potser has de treballar molt però també operes més i veus més casos a Urgències". Com a especialista en formació, Sàrries participa constantment en el diagnòstic, estudi i tractament de les lesions de l'aparell locomotor, ja siguin de caire traumàtic o degeneratiu. "Operem molt, a R1 ja comences amb fèmurs i progressivament vas fent operacions més complexes".

"Per mi la residència feta a Vic ha estat molt acollidora, he après molt, considero que em podré valdre a qualsevol hospital i a més he fet molts amics, que això també compta", resumeix la resident.