Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Una resident de Geriatria explica la seva experiència durant la pandèmia a una revista de República Dominicana

La revista Pandora ha entrevistat la R1 María Eugenia Campollo per conèixer com està vivint la situació excepcional d'aquestes últimes setmanes com a professional sanitària.

La resident María Eugenia Campollo ha estat un dels testimonis que ha recollit la revista dominicana Pandora per conèixer com estan vivint algunes dones de República Dominicana l'esclat de la pandèmia tant al seu país com internacionalment. Campollo va començar la seva residència en Geriatria al CHV al maig de 2019 i en menys d'un any ja s'ha vist enmig d'una pandèmia com la del COVID-19, treballant tant a una planta d'Hospitalització com a Urgències.

L'especialista en formació explica a l'entrevista les mesures de protecció que segueix per evitar la propagació del virus i l'afectació física i emocional d'una situació tan exigent com la que viuen els centres hospitalaris a l'hora d'atendre pacients afectats pel coronavirus. Per Campollo, el suport entre companys i poder comunicar-se amb família i amics són algunes de les mesures més útils per aconseguir un reforç emocional positiu durant aquests dies.