Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Premi a l'Excel·lència Professional per a Susanna Vilaseca

La cap d'estudis i ginecòloga del CHV, Dra. Susanna Vilaseca, va recollir el 21 de novembre un dels Premis a l'Excel·lència Professional 2019 que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona.

L'acte de lliurament dels Premis coincidia amb la commemoració del 125è aniversari de la fundació del Col·legi. Per això, durant la celebració de l'acte al Museu Marítim de Barcelona es va comptar amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, qui va entregar personalment el reconeixement als guardonats.

La Dra. Vilaseca va ser reconeguda en la categoria d'Educació Mèdica, per la seva llarga trajectòria com a docent i tutora dels metges que cursen la formació sanitària especialitzada. És la cap d'estudis de la institució des de novembre del 2017.

El geriatre del Servei Territorial de Geriatria, Dr. Jordi Amblàs, també va recollir el premi en la categoria d'Atenció Sociosanitària per la seva trajectòria en la vessant assistencial, de docència i de recerca. Actualment està treballant en el Pla director sociosanitari i programa de prevenció i atenció a la cronicitat (PPAC) del Departament de Salut, així com en el Programa de Gestió de l'Atenció Complexa (PGAC) d'Osona, entre d'altres projectes. És vicepresident de la junta directiva de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia; coordinador del Grup de Recerca de Cronicitat a la Catalunya Central (C3GR), i director adjunt de la Càtedra de Cures Pal·liatives de la UVic-UCC.

Cada any el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional basada en el compromís, l'honestedat, l'altruisme, la integritat i l'excel·lència. Enguany, es va reconèixer la trajectòria de 51 metges o metgesses i de quatre equips assistencials.