Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Les noves tutores MIR sorgides del planter

Cinc metgesses formades al CHV i la FHSC seran les noves tutores dels residents de Psiquiatria, Medicina Interna i Geriatria. La Medicina Familiar i Comunitària també té nou coordinador hospitalari. Us els presentem!

Les noves tutores dels residents de Psiquiatria, Medicina Interna i Geriatria del Consorci Hospitalari de Vic i de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, així com el nou coordinador hospitalari dels especialistes en formació de Medicina Familiar i Comunitària exerceixen el seu càrrec des mes de maig. Tots ells compaginaran la seva tasca assistencial amb la docència.

Dra. Montserrat Coll. Nova tutora de Psiquiatria i Salut Mental

La Dra. Coll és adjunta al Servei de Psiquiatria a l'Hospital Universitari de Vic des del març de 2017. Havia cursat la formació sanitària especialitzada al CHV (2009-2013) i després va estar vivint i treballant quatre anys al Regne Unit. Coll serà tutora juntament amb la Dra. M. José Àlvarez, actual tutora de residents.

Dra. Anna Torné i Dra. Mariona Espaulella. Noves tutores de Geriatria

Aquestes dues exresidents (van completar la formació l'any 2015) i ara metgesses adjuntes al Servei Territorial de Geriatria del CHV i la FHSC, substitueixen a les doctores Lorena Bajo i Matilde Barnetto com a tutores dels residents d'aquesta especialitat.

Dra. Laura Redondo i Dra. Íngrid Vilaró. Noves tutores de Medicina Interna

Totes dues exresidents del CHV i metgesses adjuntes al Servei de Medicina Interna des del 2018, les doctores Redondo i Vilaró són les noves tutores de l'especialitat. Faran la funció d'acompanyar els residents en la seva formació que havia dut a terme el Dr. Xavier Pla, el Dr. Xavier Gimeno i el Dr. Francisco Alonso Valdés.

Dr. Juan Enrique Trujillo. Nou coordinador hospitalari de MFiC

Aquest metge especialista en Pediatria serà el nou coordinador hospitalari dels residents de Medicina Familiar i Comunitària, en substitució del Dr. Pep Puig.

Des de la Direcció de Transferència de Coneixement, desitgem tots els encerts a les noves tutores i coordinador i agraïm la gran tasca docent que han dut a terme durant tots aquest anys els seus predecessors. Gràcies a la vostra entrega i dedicació formem cada anys grans especialistes!