Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Emotiu acte de comiat a les residents de Geriatria

Les geriatres Clàudia Roca i Nadina Latorre han finalitzat aquest any la seva formació sanitària especialitzada. Per aquest motiu, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic va voler agrair-los la seva dedicació i compromís durant els últims quatre anys amb la celebració d'un acte de comiat.

Nadina Latorre i Clàudia Roca van rebre diversos obsequis com a record de la seva residència a l'HUSC
Nadina Latorre i Clàudia Roca van rebre diversos obsequis com a record de la seva residència a l'HUSC

Prop d'una vintena de professionals es van reunir el divendres 3 de maig a la biblioteca gran del centre per acompanyar les dues residents durant l'acte i dedicar-los diversos parlaments. El director gerent de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Jordi Roca, va celebrar que "els valors, la identitat i la manera de fer de Santa Creu s'hagin transmès durant la residència", un període que va considerar com "d'aprenentatge mutu entre els residents i la institució".

Entre les persones que van prendre la paraula també hi va haver els residents de tercer any de Geriatria Maricelis Cruz i Santi Castejón, que van posar en valor l'amabilitat i suport que han rebut de les seves predecessores, la capacitat que han tingut per convertir-se en referents pels seus companys i l'amistat que comparteixen dins i fora del centre hospitalari.

Durant aquests quatre anys, les dues residents s’han format al servei territorial de Geriatria de la comarca d’Osona, que dona serveis als pacients ingressats a tres edificis: Hospital Universitari de Vic, Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i Hospital Sant Jaume de Manlleu.