Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Els nostres residents, orientadors MIR al COMB!

Aquest dimarts 19 de març, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha organitzat la vuitena edició de la Jornada d'Orientació per als futurs MIR. En aquesta activitat, residents de diferents centres de tota Catalunya han resolt dubtes als futurs metges en formació al voltant de les especialitats.

La jornada consisteix en una trobada informal on els futurs MIR es poden informar de fins a quatre especialitats. Així, disposen de 30 minuts per parlar amb els professionals de cadascuna. L'activitat és una molt bona oportunitat per acabar de resoldre dubtes sobre les especialitats que agraden i també per conèixer les especificitats dels diferents centres.

Els nostres residents, per la seva part, han tingut l'oportunitat d'explicar el model formatiu del CHV: molta pràctica, atenció personalitzada, proximitat, bon ambient de treball, projecció de futur i sortides professionals, etc... Si tu també vols conèixer el nostre model formatiu, t'esperem el proper 10 d'abril a la jornada de portes obertes del Consorci Hospitalari de Vic!

Per part del CHV, enguany hi van assistir quatre residents:

  • Yuhamy Curbelo i Sara Fernández, de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu
  • Delph Sylvestre i Jairo Garcia, de Psiquiatria i Salut Mental