Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

El nostre model de formació sanitària especialitzada ja és a Instagram

El Consorci Hospitalari de Vic ha obert un perfil a la xarxa social Instagram per seguir promocionant la seva activitat docent i el seu model de formació sanitària especialitzada entre els estudiants de Ciències de la Salut d'arreu de Catalunya i l'Estat.

Instagram és actualment una de les xarxes que més està creixent en quant a nombre d'usuaris i és una de les preferides pels sectors més joves de la població. A través del nou compte @residentschv es donarà a conèixer el model del CHV en la formació d'especialistes, es compartiran informacions d'actualitat i d'interès per als residents i, alhora, es pretén que serveixi per crear una comunitat i per enfortir vincles amb els col·legis professionals i les universitats amb facultats de Ciències de la Salut.

L'aposta per aquesta xarxa social arriba després que l'any 2015 es posessin en marxa dos canals amb la mateixa finalitat: un portal web (residents.vic.cat) i un compte de Twitter @ResidentsCHV que compta amb centenars de seguidors.

Quasi tres dècades formant especialistes

El programa de formació sanitària especialitzada del CHV es va iniciar l'any 1990, quan es van acreditar les primeres especialitats. La personalització, un elevat vessant pràctic i la possibilitat de compaginar l'activitat assistencial amb la recerca són els principals atributs d'un model de formació avui consolidat, amb 72 professionals en formació de 10 especialitats: Medicina Interna, Geriatria, Psiquiatria, Cirurgia General i Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Ginecologia i Obstetrícia (Medicina i Infermeria) i Atenció Familiar i Comunitària (Medicina i Infermeria).