Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Guardonats als 36ens Premis Sanitat Osona 2018

La 36ena edició dels Premis Sanitat Osona, celebrada el divendres 28 de setembre a Vic en el marc de la festivitat de Sant Cosme i Sant Damià, va reconèixer diversos estudis i projectes d'investigació realitzats per professionals del CHV i la FHSC.

El resident de Geriatria Santiago Castejón recull el premi de la Beca de formació per a residents
El resident de Geriatria Santiago Castejón recull el premi de la Beca de formació per a residents

Els treballs premiats en l'acte organitzat pel Col·legi de Metges de Barcelona han estat:

 • Premis Sanitat Osona:
  Categoria de treballs publicats: 'Hydrosurgery as a safe and efficient debridement method in a clinical wound unit'. Marta Ferrer Solà, Maria Helena Sureda Vidal, Jacint Altimiras-Roset, Esther Fontserè Candell, Víctor González-Martínez, Joan Espaulella Panicot, Víctor Falanga i Marta Otero Viñas.
  Categoria de treballs inèdits: 'Estudio de la función tiroidea en gestantes de la comarca de Osona (Cataluña). ¿Mejora de los resultados obstétricos?'. Jordi Prat Quinzaños, M. Àngels Casas Capdevila, Víctor Farré Guerrero, Xavier López Sánchez, Roser Quintana Torrents, Imma Bosch Petit i Carolina Prat Torres. Col·laborador: Pere Roura Poch
  Treballs específics sobre el càncer: 'Avances i resultados de la cirugía del cáncer de colon en la comarca de Osona'. Nolberto Adrián Medina-Gallardo, Xavier de Castro-Gutierrez, Enric de Caralt Mestres, Jordi Serrat Puyol, Yuhamy Mitsahid Curbelo Peña, Juan Andrés Dárdano Berriel, Pere Roura Poch i Helena Vallverdu Cartie.
  1era edició del premi de la borsa de formació per a residents: 'Prevalença, factors precipitants i predisposants de Disfàgia Orofaríngea en una Unitat Geriàtrica d'Aguts (UGA)', a càrrec del resident en Geriatria Santiago Castejón Hernández.
 • XIX Beca d'Investigació d'Osona:
  Projecte MARSAL - 'Prevalença de Staphyloccocus aureus resistent a la Meticil·lina CC398 a la població general i hospitalària en una àrea d'alta densitat de granges de porcs'. Esteban Reynaga Sosa, Javier Díez de los Ríos González, Pedro Felipe Fuentes Ruiz, Anna Vilamala Bastarras, Maria Navarro Aguirre, Tamar Nerea Blanco Hernández i Ma. Àngels Garcia Nuñez.
 • XIXa Beca Consultori Bayés en Ciències de la Salut:
  'Estudi dels patrons de proliferació limfocitària, nivells d'interleuquines circulants i vies de senyalització intracel·lular podocitària en malalts amb síndrome nefròtic idiopàtic en relació amb la resposta al tractament i al pronòstic' (projecte guanyador) de Neus Roca Saladrigues.
  'Avaluació d'un programa de gestió de casos de temptatives autolítiques en la prevenció del suïcidi' (accèssit) de Judit Pons Baños.
  'Avaluació de la fragilitat i l'impacte dels processos intercurrents com a predictors de resultats de salut en les persones amb complexitat clínica'  (accèssit) d'Anna Torné Coromina.