Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

“La geriatria és una especialitat amb molt futur assistencial i de recerca”

La tutora de Geriatria, la Dra. Lorena Bajo, parla de l'especialitat i de la formació sanitària especialitzada que reben els residents del CHV durant la seva estada, en què formen part de l'equip de l'Hospital Universitari de Vic, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.

El CHV té la docència acreditada per a l'especialitat de Geriatria des de l'any 1996. Una vegada finalitzats els estudis del Grau de Medicina, els residents es formen per esdevenir futurs geriatres amb una valoració multidimensional de la persona i un treball en equip amb la resta de professionals de cada centre.

En el següent vídeo, la tutora explica que “la geriatria és una especialitat amb opcions de futur i amb molt camí per recórrer, que omple i dona una gran satisfacció professional”. La trajectòria històrica i de formació de residents permet als tres centres tractar la geriatria amb una valoració global tant del pacient com de la seva atenció “amb una visió transversal i de territori, tot aplicant l’atenció integrada per oferir a la persona el tractament que necessita, quan el necessita i on el necessita”.