Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

15 residents completen la formació com a especialistes a Osona

La jornada científica i de comiat dels residents celebrada aquest dijous 26 d’abril a l’Hospital Universitari de Vic ha servit per donar a conèixer els resultats de l’activitat de recerca desenvolupada pels metges i infermeres que finalitzen el seu període formatiu als centres del CHV i retre’ls un merescut homenatge.

Després de passar entre 2 i 5 anys de formació, segons la seva especialitat, un total de 15 residents formats al Consorci Hospitalari de Vic acaben, al mes de maig, l'etapa docent per convertir-se en professionals en les seves respectives especialitats.

En concret, finalitzen la seva formació dos especialistes de Medicina Interna (especialitat que requereix 5 anys de formació), una de Geriatria, una de Psiquiatria i una de Ginecologia i Obstetrícia (especialitats de 4 anys), així com dues infermeres llevadores (especialitat de 2 anys). Acaben també la residència sis especialistes en Medicina Familiar i Comunitària (cinc de la Unitat Docent de la Catalunya Central i un d'ACEBA), que s'han format en col·laboració entre el CHV i els centres d'atenció primària de l'ICS a Manlleu i a Santa Eugènia de Berga, i l'EAP Vic Sud, a més de dues infermeres especialistes en Atenció Familiar i Comunitària, també en col·laboració amb la Unitat Docent de la Catalunya Central.

Des de la Comissió de Docència es va decidir unificar enguany l'acte de comiat amb la jornada científica, dividint l'acte en tres blocs: mèdic, infermer i quirúrgic. Al final de l'acte, la cap d'estudis, la Dra. Susanna Vilaseca, va agrair el compromís i dedicació dels residents durant la seva estada i els va desitjar "que hagi estat positiva per a tots i que d'ara en endavant la vostra carrera professional estigui plena d'encerts". Vilaseca també va posar en valor l'interès dels treballs de recerca, ponències i casos clínics exposats per tots els estudiants i la rellevància del treball conjunt i transversal entre les diverses especialitats.

L'acte es va tancar amb el lliurament d'un petit obsequi per a tots els residents a més d'una foto conjunta amb tutors i personal de Direcció i de Docència del Consorci Hospitalari de Vic.

CHV · LLIR · MIR · resident · residents