Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

"Tenim molta proximitat amb el pacient i accés a tots els recursos"

D'aquí a dos mesos, la doctora resident Ana Cristina Martín acabarà la seva formació sanitària especialitzada al Consorci Hospitalari de Vic. Després d'anys d'aprenentatge i de molt d'esforç i estudi, per fi, aquest mes de maig, el seu somni d'esdevenir metgessa especialista en Psiquiatra serà una realitat.

Provinent de Salamanca, Ana Cristina Martín va estudiar Medicina a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i, l'any 2014, va superar l'examen MIR per iniciar la seva especialització en Psiquiatria al CHV. Ara, vist en perspectiva, considera que la formació rebuda "ha estat molt completa" i se sent ben preparada. Martín està satisfeta dels "coneixements adquirits a nivell acadèmic, tenim accés a tots els recursos i moltes facilitats per poder accedir a rotacions externes que completen la formació en aquelles àrees que més m'han interessat". A banda, a nivell personal afegeix que "he tingut molta ajuda per poder gestionar les diferents situacions que s'han presentat al llarg de la residència, sempre m'he sentit ben integrada a l'equip".

De tot plegat, s'emporta una motxilla carregada de coneixements, experiència i relacions personals i professionals que, se ben segur, no oblidarà mai: "M'emporto molts moments divertits, rialles i anècdotes compartides amb els companys i amics -tant a l'hospital com en els cursos o congressos als quals he assistit- i dels moments durs, perquè n'hi ha, me n'emporto el suport que sempre he trobat i el què he après. També em quedo amb l'agraïment dels pacients que he pogut tractar i acompanyar en el procés de la seva malaltia".