Actualitat ← Altres notícies

Jornades i cursos |

Curs d’actualització en Alletament Matern d’Osona

Unificar i actualitzar els coneixements en alletament matern perquè les famílies rebin una mateixa informació -precisa i basada en l'evidència científica- per part de tots els professionals sanitaris. Aquest és l'objectiu del I Curs d'actualització en Alletament Matern d'Osona, que tindrà lloc el dia 11 de novembre a l'edifici El Sucre de Vic.

El curs, organitzat pel Consorci Hospitalari de Vic i l'Institut Català de la Salut, servirà per presentar de forma oficial la Guia d'alletament matern d'Osona, el manual de referència que han consensuat i elaborat conjuntament els professionals d'atenció primària i especialitzada del territori, en el marc del projecte transversal d'alletament matern de la comarca. A més, durant les 10 hores de formació s'aportaran eines i recursos per facilitar la tasca diària dels professionals, i es donaran a conèixer diferents experiències sobre lactància materna que s'han dut a terme a la Catalunya Central.

El curs està dirigit a tots els professionals interessats en la lactància materna: llevadors/es, professionals de ginecologia, pediatria, infermeria, auxiliars d'infermeria, medicina de família, odontologia i assessors/es de lactància d'Osona.

La secretaria tècnica està a càrrec de la FORES. El preu és de 20 euros (esmorzar i dinar inclosos) i les inscripcions estaran obertes fins al 6 de novembre o fins a exhaurir les 150 places disponibles.

> Més informació i inscripcions:

http://www.foresosona.org/jornadesicongressos/vigents/5

> Programa del curs:

http://www.foresosona.org/arxius/recercaformacio/Programaprimer.pdf