Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

@ResidentsCHV, el Twitter per donar a conèixer el nostre model de formació sanitària especialitzada

El Consorci Hospitalari de Vic ha posat en marxa el compte de Twitter @ResidentsCHV, un nou canal que ha de contribuir a promocionar i donar a conèixer el nostre model entre els residents i els estudiants de Ciències de la Salut d'arreu de Catalunya i l'Estat.

La creació d'aquest canal s'emmarca en la campanya per donar a conèixer a la Xarxa l'activitat docent i el model de formació sanitària especialitzada del CHV. El compte de Twitter es conjuga amb aquest portal web i servirà per donar més visibilitat a tots els continguts, però també per piular en directe les principals jornades i sessions que organitza el Consorci (començant per la inauguració del curs acadèmic d'aquest dijous 1 d'octubre), per difondre notícies d'actualitat sobre l'entitat i per informar, en general, de tot allò relacionat amb la formació sanitària especialitzada al nostre país.

Aquestes noves eines han de servir per crear una comunitat i enfortir vincles amb els col·legis professionals i amb les universitats amb facultats de Ciències de la Salut. Podeu seguir-nos des dels vostres comptes de Twitter i també consultar els continguts directament a l'ordinador o mòbil a través de l'adreça: https://twitter.com/residentschv.