Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Tres estudiants de Vic preparen el MIR a la biblioteca del CHV

La Genoveva, la Martina i el Dani són tres recentment llicenciats en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del juliol, es dediquen a diari a preparar el MIR, al qual s'hauran d'enfrontar el proper 6 de febrer.

Els tres futurs residents van començar a preparar l'examen del Ministeri durant el sisè curs de medicina, però des del juliol l'estudi és la seva principal ocupació. Cada dia, els veiem de 8 a 14 hores a la biblioteca del Consorci Hospitalari de Vic. Després de la primera volta, ara ja estan rellegint els apunts i preparant preguntes d'examen d'altres anys. Cada dissabte, a més, baixen a una acadèmia de Barcelona on fan un simulacre de l'examen de 5 hores, com en la prova definitiva.

Quan els hi preguntem per si tenen clar quina serà la seva tria, els tres afirmen tenir clar quines especialitats descarten, però encara no tenen clar quina triarien. Quant al centre, als tres els hi agradaria formar-se en un hospital mitjà. A Vic? Cap d'ells ho descarta, ja que tots tres han fet períodes de pràctiques a l'estiu al CHV i valoren molt positivament el tracte proper i la gran quantitat de tasca assistencial que es fa.