Actualitat

amb categoria "Activitat residents"

Activitat residents |

“Si vols ser internista t’has de plantejar seriosament fer la residència en un hospital de tipologia i dimensions com el de Vic”

Procedent d'Argentona, la Dra. Marina Serras Pujol va escollir fa quatre anys especialitzar-se en Medicina Interna al Consorci Hospitalari de Vic. Una opció de la qual està satisfeta i considera que li està permetent assolir tots els coneixements, aptituds i competències necessàries per ser una bona internista.

Activitat residents |

Dinou places de formació sanitària especialitzada t’esperen al Consorci Hospitalari de Vic

Escollir especialitat i centre són els dos grans reptes als quals fa front un professional de la salut després de fer l'examen MIR, IIR, PIR o FIR. Per ajudar-te en l'elecció, et presentem les 12 especialitats que t'oferim al CHV, amb un total de 19 places. Enguany, incorporem una plaça de MIR en Pediatria i una plaça de FIR en Anàlisis Clíniques.

Activitat residents |

El resident de Geriatria Roberto Cortés participa a una sessió formativa sobre Cardiologia

Les sessions del curs de residents de Geriatria de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, un dels centres on es realitza la residència en aquesta especialitat, compten amb la participació dels especialistes en formació en l’exposició dels diversos temes. La d’aquest mes d’octubre, sobre insuficiència cardíaca, va anar a càrrec de la Dra. Helen Valenzuela, del Servei de Cardiologia, i va tenir el suport del Dr. Roberto Cortés, R2 de Geriatria, en l’exposició d’un cas clínic i una nova guia del maneig de la fibril·lació auricular.