Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Descobreix tot el que t’oferim a la jornada de portes obertes per a futurs residents del CHV

El pròxim 28 de març, celebrarem una jornada de portes obertes perquè els futurs MIR, IIR, PIR i FIR pugueu conèixer més a fons la formació sanitària especialitzada que oferim aquest 2023.

La jornada de portes obertes per a futurs residents es farà dimarts 28 de març, a partir de les 11 h, a l'Hospital Universitari de Vic. La primera part de la jornada, d'11:00 a 12:00 h, es farà en format virtual. Mitjançant la plataforma Zoom, els futurs residents que estigueu interessats en conèixer les nostres especialitats i el model formatiu del CHV podreu contactar amb residents i tutors a través de les diverses sales virtuals que obrirem per a cada especialitat.

En la segona part, de les 12:00 a les 13:00 h, us obrirem la nostra unitat docent per explicar-vos el model de formació sanitària especialitzada que oferim, de la mà de residents i tutors de les diferents especialitats.

L'enllaç per seguir l'acte en directe s'activarà el mateix dia a la pàgina de les portes obertes: www.residents.chv.cat/portes-obertes

Els residents que vulgueu assistir a la jornada de portes obertes (presencial o virtual) us podeu inscriure a través del següent formulari.

La jornada està dirigida als futurs residents interessats en les següents especialitats:

  • Medicina: Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Psiquiatria i Salut mental, Geriatria, Pediatria i Obstetrícia i Ginecologia.
  • Infermeria: Geriatria, Salut mental i Obstetricoginecològica.
  • Psicologia: Psicologia Clínica.
  • Farmàcia: Anàlisis Clíniques.