Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

Acte oficial de benvinguda als nous residents

Aquest dimecres, 8 de juny, es presentaran els nous metges, infermeres, psicòlegs i farmacèutics residents en un acte institucional a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic. La presentació, dirigida per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger, i la cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, tindrà lloc a les 13 h i estarà oberta als professionals del CHV i la FHSC.

Ja ho tenim tot a punt per donar la benvinguda als futurs MIR, IIR, PIR i FIR que aquests dies inicien la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona.

Els nous residents, que passaran entre 2 i 5 anys formant-se en diferents especialitats als centres del CHV i la FHSC, seran: 1 resident de Cirurgia General i Aparell Digestiu, 1 resident de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, 2 residents de Medicina Interna, 1 resident de Psiquiatria i Salut mental, 3 residents de Geriatria,1 resident de Pediatria, 1 residents d'Obstetrícia i Ginecologia, 3 residents d'Infermeria geriàtrica,1 resident d'Infermeria en Salut Mental, 3 residents d'Infermeria obstetricoginecològica (llevadores),1 resident de Psicologia clínica i 1 resident d'Anàlisis Clíniques.

Alhora, també s'incorporen metges i infermeres que es formaran com a especialistes en Atenció Familiar i Comunitària entre els centres d'atenció primària de la comarca i l'Hospital Universitari de Vic. Alguns d'ells estaran adscrits a la Unitat Docent de la Catalunya Central, de l'Institut Català de la Salut, i els altres a ACEBA (que agrupa els CAP gestionats per entitats de base associativa).

Aquest dimecres 8 de juny els donarem la benvinguda oficial en un acte conduït per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger, i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, que comptarà amb la participació de la gerenta del CHV-FHSC, Sara Manjón.

La presentació també inclourà la ponència 'Els valors professionals en la Formació Sanitària Especialitzada' a càrrec de la coordinadora de FSE de la subdirecció general d'Ordenació i Desenvolupament Professional del Departament de Salut, Mª Josep Cerqueira.