Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

El 20 d’abril, vine a la jornada de portes obertes

El Consorci Hospitalari de Vic celebrarem una jornada de portes obertes el proper 20 d'abril perquè els futurs MIR, IIR, PIR i FIR pugueu conèixer més a fons la formació sanitària especialitzada que oferim aquest 2022. En cas que no pugueu assistir-hi, també teniu la possibilitat de seguir la jornada a través de Zoom.

La jornada de portes obertes per a futurs residents del CHV es farà dimecres 20 d'abril, de 13:00h a 15:00h, a l'Hospital Universitari de Vic. Us obrirem la nostra unitat docent per explicar-vos el model de formació sanitària especialitzada que oferim, de la mà de residents i tutors de les diferents especialitats.

Enguany, també podreu seguir la jornada de portes obertes en directe a través de Zoom. Mitjançant aquesta plataforma, els futurs residents que estigueu interessats en conèixer les nostres especialitats i el model formatiu del CHV podreu contactar amb residents i tutors a través de les diverses sales virtuals que obrirem per a cada especialitat.

L'enllaç per seguir l'acte en directe s'activarà el mateix dia a la pàgina de les portes obertes: www.residents.chv.cat/portes-obertes

Els residents que vulgueu assistir a la jornada de portes obertes (presencial o virtual) us podeu inscriure a través del següent formulari.

La jornada està dirigida als futurs residents interessats en les següents especialitats:

  • Medicina: Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Interna, Psiquiatria i Salut mental, Geriatria, Pediatria i Obstetrícia i Ginecologia.
  • Infermeria: Geriatria, Psiquiatria i Salut mental i Obstetricoginecològica.
  • Psicologia: Psicologia Clínica.
  • Farmàcia: Anàlisis Clíniques.