Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Les especialitats de Pediatria i Anàlisis Clíniques estrenen pàgina al Portal de residents

Si has aprovat l'examen MIR i vols iniciar l'especialització en Pediatria, o si has fet el FIR i et planteges formar-te en Anàlisis Clíniques, et convidem a conèixer com impartim aquestes especialitats al CHV a través de les noves pàgines que trobaràs al portal.

Als nous apartats de Pediatria i Anàlisis Clíniques del Portal de residents del Consorci Hospitalari de Vic trobaràs informació dels serveis pels quals passaràs durant la teva estada formativa, així com l'equip que t'ajudarà a formar-te o els diversos recursos assistencials que tindràs al teu abast. També podràs conèixer el nostre model docent, amb la guia formativa i el cronograma de rotació que faràs durant la teva residència.

Si esculls ser MIR de Pediatria al CHV, comptaràs amb un equip jove de professionals al teu abast i un gruix de dispositius assistencials que et permetrà disposar d'un coneixement ampli de l'atenció a pacients pediàtrics tant en l'àmbit d'Hospitalització com a Consultes Externes, Hospital de dia o Urgències.

En el cas que hagis estudiat Farmàcia i triïs realitzar el teu període de FIR en l'especialitat d'Anàlisis Clíniques, a casa nostra podràs treballar en un Laboratori altament equipat que et permetrà dominar les noves tecnologies i tècniques de diagnòstic clínic.

Entra, navega i coneix més a fons les dues noves especialitats de la convocatòria d'enguany i vine a formar-te amb nosaltres. T'esperem al CHV!