Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Treball de final de grau sobre el Servei de Medicina Interna del CHV

Una estudiant de 6è curs de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona (UdG), Maria Baldà, ha fet una rotació de tres mesos al Servei de Medicina Interna del Consorci Hospitalari de Vic en el marc del seu treball de final de grau. 

La Maria ha rotat per l'Hospital de Dia Mèdic (HdDM), on s'ha integrat amb l'equip de treball i, a més de visitar els pacients de l'HdDM, ha assistit a les sessions internes del Servei, als passis d'Urgències del matí i a les reunions del Servei a les diferents àrees bàsiques del territori en el marc del PANORAMA.

Amb l'ajuda del seu tutor, el Dr. Xavier Pla i Salas, la Maria va dissenyar un estudi per descriure la feina de l'HdDM, així com per avaluar-ne l'efectivitat. Aquest dilluns 23 de novembre, la Maria va defensar el seu treball davant d'un tribunal de la UdG, amb una valoració molt favorable per part dels docents.

Aquest és el primer any que el Servei de Medicina Interna ha acollit un estudiant de 6è curs per a la realització del treball de final de grau, i la valoració dels professionals del CHV és altament positiva.