Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Els residents del CHV es formen en diferents tipus de puncions i maneig de la via aèria

Durant el mes de novembre s'han realitzat dos nous tallers pràctics adreçats als residents del Consorci Hospitalari de Vic.

El dilluns 8 de novembre es va fer un taller de maneig de la via aèria bàsica i instrumentalitzada en el qual els residents van treballar la col·locació de dispositius supraglòtics (mascaretes laríngies, fast-track...) i la ventilació manual amb bossa reservori. La sessió va anar a càrrec de professionals del Servei d'Anestesiologia.

El segon taller, que va tenir lloc dilluns 29 de novembre, va tractar les puncions venoses, toràciques i lumbars. La sessió, impartida del Servei d'Anestesiologia, va comptar amb el suport de professionals del Servei de Pneumologia.

Els dos tallers s'emmarquen dins el Pla Comú Transversal per a residents del CHV (mòdul d'Habilitats Pràctiques) i s'imparteixen en format taller-simulació. Estan dirigits a residents tant de Medicina com d'Infermeria de totes les especialitats per a les quals tenim acreditació. Les sessions s'aniran impartint de forma continuada per arribar al màxim de participants.