Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Convocada una nova edició dels Premis Sanitat Osona

La delegació osonenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) ha convocat l'edició 2020 dels Premis Sanitat Osona, entre les quals es troba un any més la categoria adreçada a premiar el millor treball o cas clínic dels residents que s'estan formant a la comarca.

La participació a la 38ena edició dels Premis Sanitat Osona està oberta a tots els metges, a títol individual o liderant un equip d'investigadors, que visquin o treballin a la comarca i que estiguin adscrits a la delegació. Els premis contemplen quatre categories, amb l'objectiu de premiar els treballs mèdics, epidemiològics i/o de recerca que tractin aspectes teòrics i pràctics de la salut a la comarca d'Osona:

  • Millor treball inèdit en l'àmbit de les Ciències de la Salut. Termini de presentació: 30 d'octubre.
  • Millor treball publicat en l'àmbit de les Ciències de la Salut en una revista mèdica, nacional o estrangera durant el període 2018-2020. Termini de presentació: 30 d'octubre.
  • Millor treball sobre el càncer (inèdit o publicat). Termini de presentació: 30 d'octubre.
  • Borsa de formació per als residents. Termini de presentació: 1 de setembre.

El premi de la borsa de formació per a residents està dotat pel CoMB i l'Agrupació de Ciències Mèdiques d'Osona i consisteix en una borsa de 500 euros per a la categoria de treballs i 500 euros per a la categoria de casos clínics. Amb el premi rebut, els residents que hagin rebut el reconeixement podran finançar les seves inscripcions en congressos i jornades formatives i de recerca.