Actualitat ← Altres notícies

Actualitat general |

Ja tenim el primer PIR de la història del CHV i dues noves LLIR

El Consorci Hospitalari de Vic cobreix tota l'oferta de places PIR i LLIR.  Avui comença la selecció de places MIR amb un model mix d'assignació entre telemàtic i presencial. 

La Mireia Vilageliu i l'Anna Güell són les dues infermeres que han decidit especialitzar-se al Consorci Hospitalari de Vic com a llevadores. Van obtenir la plaça per via telemàtica a finals de juny i ben aviat s'incorporaran a la unitat multiprofessional del Servei de Ginecologia i Obstetrícia del Consorci Hospitalari de Vic que forma Llevadores Internes Residents (LLIR) des de l'any 2004.

Per primera vegada a la història, el Consorci Hospitalari de Vic també incorporava enguany la docència acreditada en Psicologia Clínica. La plaça de la primera promoció de PIR ha estat assignada a Miquel Basilio que es formarà al servei de Psiquiatria i Salut Mental del CHV, que imparteix docència acreditada en Psiquiatria des de l'any 2005.

Pel que fa els especialistes IIR d'Atenció Familiar i Comunitària (AFiC) han escollit plaça a les Unitats Docents Multiprofessionals d'aquesta especialitat, però ells, igual que els MIR d'AFiC, escolliran el centre de salut al setembre.

Mireia, Anna, Miquel.... enhorabona per la plaça! Estem enormement orgullosos que ens hàgiu escollit. Moltes gràcies, ben aviat ens posem a treballar junts! Felicitats!