Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Comença el procés d'adjudicació de places MIR, IIR i PIR

S'apropa el moment decisiu per als professionals que començaran en els propers mesos la seva residència: la selecció de places. Al Consorci Hospitalari de Vic formem residents d'una desena d'especialitats #MIR, #IIR i #PIR. A les 11 places pròpies que oferim s'hi sumen també les de Medicina i Infermeria Familiar i Comunitària del territori. 

El 25 de juny comença el procés d'adjudicació de places de formació sanitària especialitzada, que s'estendrà fins el 31 de juliol. Aquest any, per primer cop, el procediment és totalment telemàtic i els futurs residents han tingut poques oportunitats de visitar els centres que ofereixen places de formació a Catalunya.

En aquest escenari el projecte del Saló dels Residents cobra especial importància, perquè contribueix a facilitar informació i donar visibilitat als centres de tot el territori. Com que l'estat d'alarma va impedir celebrar el #SalóR de forma presencial, el Departament de Salut va crear un espai web del Saló dels Residents al Canal Salut, on es proporciona informació general sobre especialitats, unitats docents i centres sanitaris. La proposta formativa del Consorci Hospitalari de Vic és accessible des del web a través de l'enllaç al Portal dels Residents.

Calendari d'elecció de places

  • A partir del 25 de juny es començaran a adjudicar les places de Química, Física, Biologia, Psicologia i Farmàcia.
  • Els dies 26, 29, 30 i 1 de juliol tindran lloc les adjudicacions corresponents a Infermeria.
  • L'assignació de les places de les especialitats de Medicina començarà el 2 de juliol fins el 31 de juliol.