Actualitat ← Altres notícies

Informació d'interès |

Una desena d'especialitats t'esperen al CHV

Escollir especialitat i hospital són els dos grans reptes als quals fa front un metge o infermera després de fer l'examen MIR o IIR. Per facilitar-te l'elecció, et presentem les nou especialitats que t'oferim al Consorci Hospitalari de Vic. Enguany, a més, també incorporem una plaça de Psicologia Clínica.

Aquest 2020 comptem amb places a set especialitats mèdiques, que són:

En el cas que siguis infermera i hagis superat l'IRR, podràs formar-te al CHV en dues especialitats:

Al CHV som dispositiu hospitalari associat per a la formació de Medicina Familiar i Comunitària i d'Infermeria Familiar i Comunitària de les Unitats Docents de ICS Catalunya Central i d'ACEBA. Per això part de la seva formació com a metge o infermera resident la realitzen als nostres centres.

Per primera vegada, els psicòlegs que hagueu realitzat el PIR també podreu formar-vos al CHV, ja que disposeu d'una plaça de Psicologia Clínica. Si t'incorpores al nostre equip com a especialista en formació tindràs com a centres de referència Osona Salut Mental, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu.

Els estàndards de capacitació docent que hem assolit ens han permès acreditar-nos en la formació d'infermeres de Geriatria i de Salut Mental i posar en marxa les Unitats Docents Multiprofessionals (UDM) d'aquestes dues especialitats. Tot i així, aquest any encara no disposarem de les places d'Infermeria Geriàtrica (1) ni de Salut Mental (3).

Si vols conèixer més a fons les especialitats que t'oferim al CHV, pots fer-ho a l'apartat "Especialitats" del bloc i també en aquest vídeo: