Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

“A Psiquiatria intentem quedar-nos els residents que formem perquè tenim el convenciment que formem bé”

El director de Salut Mental del CHV, el Dr. Santiago Escoté, parla de la continuïtat formativa i laboral dels residents a l'especialitat de Psiquiatria i els nombrosos recursos assistencials en què intervenen durant la seva estada als centres del Consorci.

El CHV té la docència acreditada per a l'especialitat de Psiquiatria i Salut Mental des de l'any 2005. El resident de Psiquiatria del CHV rota durant els seus quatre anys d'especialització pels diferents dispositius disponibles de Salut Mental a més d'efectuar rotacions a Medicina Interna i Neurologia i rotacions externes específiques.

Segons el director de Salut Mental del CHV, Santiago Escoté, la Psiquiatria "es centra en els aspectes més humans, els problemes cognitius i la transcendència que el patiment té en la vida quotidiana" i és una especialitat "molt centrada en el pacient, poc tecnificada i amb un gran impuls en els últims anys". En el següent vídeo, el cap de servei ens explica els aspectes més destacats de la formació sanitària d'aquesta especialitat al CHV.