Actualitat ← Altres notícies

Activitat residents |

Genoveva Vilardell: “Medicina Familiar és una especialitat molt humana”

La Dra. Genoveva Vilardell va escollir fa tres anys especialitzar-se en Medicina Familiar i Comunitària, una especialitat que li ha permès rotar pels diferents serveis i centres del Consorci Hospitalari de Vic i per l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

Durant la seva estada, Vilardell ha passat per les plantes d'Hospitalització i les Consultes Externes de diverses especialitats per rebre una formació polivalent que li serà de gran utilitat en el seu futur. A més, com cada resident de Medicina Familiar i Comunitària, ha combinat les rotacions a cada servei i a l'atenció primària amb atenció continuada a Urgències de l'Hospital per anar assumint responsabilitats en aquest àmbit de forma progressiva.

L'especialista en formació està satisfeta de la seva estada al CHV perquè el tracte que ha rebut és molt proper i és fàcil integrar-se: "Quan fem rotacions tenim l'oportunitat d'incorporar-nos als diferents serveis com un més de l'equip."

A l'hora de definir l'especialitat que va escollir, la Dra. Vilardell destaca que "Medicina Familiar i Comunitària és una especialitat molt humana que permet valorar el pacient de forma global i acurada i poder-lo seguir en les seves etapes de la vida".